söndag, mars 01, 2009

Vårkänslor

ÅÅÅÅhhh....vad kåt jag är nu när jag skriver detta. Jag har precis pratat med en mycket god vän men bra smak och som kan göra mig riktigt, riktigt kåt. Hon får mig att tänka på sex som jag har haft, och sex som jag inte har haft ännu utan som finns bara i min fantasi men som önskar att få komma ut.
Så inatt måste jag få ventilera lite innan jag spricker av kåthet.
I denna del av Sverige som jag bor har solen gjort oss lyckliga i två dagar och vårkänslorna har trängt fram. För mig betyder våren en ny säsong av utomhussex, jag älskar att känna hur vinden fläktar mot min nakna hud och hur sårbara vi är där vi ligger på klipporna med allas ögon på oss. Att känna hur det nästan isar till på kuken när den åker ur hennes mun och hennes saliv med hjälp av vinden kyler ner kuken. Hon tittar på mig för att försäkra sig om att jag njuter. Jag ligger där med ryggen mot de uppvärmda klipporna och solen steker min hud. Jag tittar ner och ser hennes blick som tränger sig djupt in i mig och får kuken att röra på sig. Hennes långa hår blåser fram och tillbaka på min nakna hud och jag känner hur det kittlar när det sveper över min kuk. Hennes vinterbleka hud lyser i vårsolen och jag kan se hennes välformade runda stjärt stoltsera mot en kanske hemlig beundrade på andra sidan vattnet. Spänningen av att kanske bli sedd gör en upphetsad och får kuken att växa lite extra. Vattnet och luften har inte nått sin höjdpunkt utan är fortfarande lite småkylig vilket gör att hennes bröstvårtor är riktigt styva. Hon sluter sina läppar än en gång runt min kuk och jag stönar till. Jag känner hur hennes tunga leker med mitt ollon och låter tungan rotera runt kanten på ollonet. Då och då låter hon min kuk glida långt ner i halsen och när hon har tagit in så mycket av min kuk som hon kan känner jag hur hon spänner läpparna lite extra och för att sedan låta kuken glida ur munnen med ett par hårt pressade läppar om den.
Med handen fortfarande med hårt grepp runt kuken kysser hon mig sakta upp på magen och vidare till mina bröstvårtor. Där stannar hon och biter lite lätt i de samtidigt som hon runkar min stenhårda kuk. Jag får nu en djup och blöt kyssa av henne och våra tungor leker i våra munnar.
Hon glider nu upp på mig och sätter sig gränslande över mig och låter kuken känna hennes fuktiga fitta gnidas mot den. Med ena handen tar hon tag i min hårda kuk och styr in den i hennes härligt våta fitta. Ett gemensamt läte av njutning stöter ur från oss då kuken når ända in i fittan. Med sakta rörelse börjar hon rida mig och låter kuken åka in och ut ur fittan och jag känner en känsla av kyla och värme som avlöser varandra. Då kuken åker ur kan jag känna vindens svalka medans när kuken åter igen glider in så kommer en varm behaglig känslan.
Jag kupar mina händer om hennes bröst och jag känner i handflatan hur hårda hennes bröstvårtor är och detta gör mig så upphetsad.
Min kropp gnids nu mot stenhällen i takt med hennes rörelse då hon rider mig. En härlig känsla av smärta då stenarna river på ryggen, och med en upphetsande tanke om att vi kanske är iaktagna.

Vi vänder på oss och jag låter nu henne ligga med ryggen mot stenhällen. Jag tar nu tag i kuken och börjar att onanera framför hennes ansikte och jag ser hur kåt hon blir av min föreställning. Hon öppnar munnen med ett försök att kunna suga min kuk, men jag trycker bort hennes ansikte och fortsätter att onanera framför hennes ögon. När hon nästan skakar av upphetsning så tar jag tag i hennes hår och för huvudet mot kuken och låter kuken glida in i hennes mun. Hon suger mig ivrigt och blir fruktansvärt förtvivlad då jag greppar tag i hennes hår igen och drar bort hennes huvud så att kuken åker ur munnen.
Jag för nu in kuken i hennes fitta och börjar knulla henne hårt så att hon skakar till varje gång jag når botten . Hon tar sina händer och klöser mig på mitt bröst. Smärtan av naglarna som tränger sig in i huden samtidigt som kuken åker in och ut ur hennes fitta gör mig nästan svimfärdig av upphetsning. Nu känner jag hur orgasmen letar sig upp ur kuken och jag ökar takten och trycket. När kuken slutligen pulserar ut sperman i henne så rycker hela hennes kropp under mig och naglarna går ännu djupare i min bröstkorg. Vi båda skriker av njutning och blank av svett faller jag utmattad ner över hennes nakna kropp. Vi kysser varandra och ligger kvar där på klippan och låter solen steka på våra nakna kroppar, medans undran om det är någon som sett våran uppvisning.
Detta är hur jag och min hustru ibland brukar välkomna våren. Just nu är det fortfarande för tidigt men solen har gett mig en vårkänsla och jag längtar tills vi kan inviga klipphällen igen.

2 kommentarer:

M sa...

Jisses...Vilket underbart scenario! Jag drägglar... Och just det där att kanske bli sedd och påkommen, det är nästan som att du läst mina tankar. ;D

Jag hade gladeligen sett mig själv i den händelsen. Just det där att vara utomhus, och veta att någon kan se en och bli kåt. Jisses..igen. ;) Hoppas du har en toppen Söndag. Min natt var...skön?! Nä, den var gudomlig!

Anonym sa...

Du skriver verkligen härligt och bra. Har ingen egen blogg, men blir ju lite inspirerad... /K

Skicka en kommentar